Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Troya Göz Hastanesi’nden Etimesgutlulara katarakt ameliyatı 3 ay ücretsiz

Etimesgut Belediyesi’nin ‘yap-işlet-devret’ modeliyle

Etimesgut Belediyesi’nin ‘yap-işlet-devret’ modeliyle hayata geçirdiği Troya Göz Hastanesi, görkemli bir törenle kapılarını açtı. Açılışa, Etimesgut İlçe Kaymakamı Dr. Naci Aktaş, Milliyetçi Hareket Partisi Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Demiray, Troya Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kadir Selim Tüzün ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Demiray, hastanenin Etimesgut’a kazandırılmasının mutluluğunu yaşarken, “Etimesgut’un sessiz kahramanı birçok hizmete bu şekilde kavuşuyor. Hastane, sadece ilçemiz için değil, Ankara ve hatta ülke dışından gelecek hastalar için önemli bir merkez olacak. Emeklerinizin karşılığını alacağınıza inanıyorum. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.

Demiray, Yönetim Kurulu Başkanı Tüzün’e hitaben, “Peki, Başkanım, Etimesgut halkına vermek istediğiniz bir söz var mı? Açılışa özel bir hediye düşünüyor musunuz?” şeklinde bir soru yöneltti. Tüzün ise “Etimesgut halkına karşı elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Üç ay boyunca katarakt ameliyatlarını ücretsiz yapma sözü veriyoruz. Diğer muayene ve ameliyatlar için de bu süreçte yüzde 25 indirim uygulayacağımızı belirtmek isterim” yanıtını verdi.

Etimesgut Belediyesi, Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi projesini hayata geçiriyor başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.