Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KVKK Metni

İşbu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni, www.etimesguthaberler.com olarak içerik sağlayıcısı ve veri sorumlusu olduğumuz www.etimesguthaberler.com uzantılı internet sitemize üye olan (“Üyelerimiz”) veya ziyaret eden (“Ziyaretçilerimiz”) kişilerden alınan kişisel verilerin kullanımına ilişkin olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun’un 10. maddesinde düzenlenen aydınlatma yükümlülüğümüzün yerine getirilmesidir. Üyelerimizin/Ziyaretçilerimizin İnternet sitemizin kullanımı ile ilgili olarak etimesguthaberler.com tarafından toplanan veya kendilerinin İnternet sitemize girdikleri kişisel verilerin toplanma şekilleri, işlenme amaçları, hukuki nedenleri ve hakları konularında şeffaf bir şekilde Üyelerimizi/Ziyaretçilerimizi bilgilendirmek amacıyla işbu metin hazırlanmıştır.

  1. Veri Sorumlusu

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak www.etimesguthaberler.com tarafından hiçbir şekilde işlenmeyecektir.

  1. Toplanan Kişisel Veriler

Aşağıda belirtilen yöntemlerle Üyelerimizden/Ziyaretçilerimizden çeşitli statik (sabit) ve dinamik (değişken) veriler toplanmaktadır. Toplanılan veriler, Üyelerimizin/Ziyaretçilerimizin kullandığı hizmetlere ve özelliklere göre değişkenlik göstermektedir.

İşbu başlık altında, İnternet sitemiz aracılığı ile sunduğumuz hizmetler kapsamında işlenen ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca kişisel veri sayılan verilerin hangileri olduğu aşağıda gruplar halinde sıralanmıştır.

– Kayıt/Üyelik/Kullanım Sırasında Paylaştığınız Bilgiler: www.etimesguthaberler.com kullanmak veya bunlara kayıt veya üye olmak için sağlamış olduğunuz (örneğin: bir hesap oluşturmak, yorum göndermek, haber bülteni almak veya bir yarışmaya veya çekilişe katılmak için) bilgilerdir. Kayıt Bilgileri, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere; isim, soy isim, elektronik posta adresi, GSM telefonu numarası, mahalle, gibi bilgileri içerebilir. Google’ın yurtdışı sunucularında tutulabilir.

– Mobil uygulamalar aracılığıyla alınan bilgiler: Mobil uygulamalarımızı kullanırken bizimle paylaştığınız bilgiler; ad soyad, mail adresidir.

– Anketler aracılığıyla alınan bilgiler: İnternet sitemizde yer alan anketlere verdiğiniz yanıtlardır.

– Kamuya açık bilgi ve gönderiler: Gönderdiğiniz yorum ve içerik ile isim, kullanıcı adı, yorumlar, beğeniler, statü, profil bilgileri ve fotoğraf da dahil bu gönderi ve içerikle beraber bulunabilecek sizin hakkınızdaki bilgilerden oluşur. Gönderiler her zaman kamuya açıktır. Başka bir deyişle bu bilgilere herkes ulaşabilir ve harici arama motorlarının arama sonuçlarında görüntülenebilir.

– Faaliyet bilgileri: www.etimesguthaberler.com’a eriştiğinizde ve bu hizmetleri kullandığınızda, bu ziyaretleriniz ile ilgili bazı bilgileri toplayabiliriz. Örneğin, İnternet sitemize bağlanabilmenizi sağlamak için sunucularınız, IP adresiniz, tarayıcı türünüz olabilir.

  1. Kişisel Veri Sahibi olarak 6698 sayılı Kanun’un 11. maddesinde Sayılan Haklarınız

Kişisel Veri Sahibi kişisel verileri üzerinde;

  1. a) Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. b) Kişisel verilerinin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.
  3. Kişisel verilere ilişkin hakların kullanılması:

Üyelerimiz/Ziyaretçilerimiz, yukarıda belirtilen haklarına ilişkin taleplerini; bu hususta hazırlayacakları dilekçenin ıslak imzalı bir nüshasını iadeli taahhütlü posta aracılığı ile www.etimesguthaberler.com Devlet mah. 260 Sok. Türkkonut İlkbahar Sitesi No: 3/21 06824 Eryaman/Etimesgut/Ankara” adresine göndererek veya kimliğini ibraz etmek şartı ile ıslak imzalı dilekçeyi aynı adrese şahsen elden teslim ederek veya imzalı dilekçeyi etimesguthaberler@yahoo.com adresine kayıtlı elektronik posta, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da Şirket’e daha önce bildirmiş olduğu ve www.etimesguthaberler.com’da kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanarak iletebilir. Başvuru zarfının üzerine veya elektronik iletinin konu kısmına “Kişisel Verilere İlişkin Bilgi Talebi” yazılması gerekmektedir.

Üyelerimiz/Ziyaretçilerimiz tarafından yukarıda belirtilen hakların kullanımı için yapılacak başvuruda; talep edilen hususun açık ve anlaşılır olması, talep edilen konunun başvuranın şahsı ile ilgili olması veya başkası adına hareket ediliyor ise bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi, başvuruya kimliği tevsik edici belgelerin (T.C. Kimlik kartı fotokopisi vb.) eklenmesi gerekmektedir. Söz konusu talepler bireysel olarak yapılacak olup, yetkisiz üçüncü kişilerin kişisel veriler ile ilgili yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca başvuruda ilgili kişinin;

  1. a) Adı, soyadı, imzası,
  2. b) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için T.C. kimlik numarası, yabancılar için uyruğu, pasaport numarası veya yabancı kimlik numarası,
  3. c) Tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi,
  4. d) Varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon ve faks numarası,
  5. e) Talep konusu,

bilgilerinin belirtilmesi zorunludur. Aksi halde başvuru geçerli bir başvuru olarak değerlendirilmeyecektir. Ayrıca, konuya ilişkin bilgi ve belgeler başvuruya eklenmelidir.

www.etimesguthaberler.com cevap vermeden önce kimliğinizi doğrulama hakkı saklıdır.

Kişisel veri sahibi olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi yukarıda belirtilen şekilde etimesguthaberler.com’a iletmeniz durumunda, bu talebiniz, www.etimesguthaberler.com’a tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacaktır.

SON HABERLER
  • PİYASALAR
  • DOLAR
    33,00
    %-0,13
  • EURO
    35,96
    %0,06
  • ALTIN
    2,551
    %0,02
  • BİST
    11,223
    %0,61
  • BITCOIN
    $67.382
    %0,55

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.