Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayaş Yolu Bulvarı’nda Hayvan ve Çiçek Hastanesi açıldı

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in liderliğinde açılan Hayvan ve Çiçek Hastanesi, bölgede büyük bir heyecan yarattı.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in liderliğinde açılan Hayvan ve Çiçek Hastanesi, bölgede büyük bir heyecan yarattı. Hayvan Hastanesi’nde röntgen, ultrason, EKG, endoskopi ve geniş kapsamlı laboratuvar donatılarıyla birlikte 4 muayenehane, 2 ameliyathane, 2 aşı odası, 1 yoğun bakım odası ve yatan hasta bölümü gibi modern tıp donanımları yer alıyor. Veteriner hekim kadrosuyla cerrahi, dahiliye, ortopedi, doğum, jinekoloji ve daha birçok alanda hayvan dostlarımıza kaliteli sağlık hizmetleri sunuluyor.

Çiçek Hastanesi ise ziraat mühendisleri ve peyzaj mimarlarından oluşan uzman kadrosuyla evlerde hastalanan veya bakıma ihtiyacı olan çiçeklerin bakımlarını yapıyor. Toprak değişimleri, sulama teknikleri ve diğer bakım gereksinimleri konusunda vatandaşlara rehberlik ediyor, çiçeklerin sağlıklı ve güzel bir şekilde büyümesini sağlıyor.

Açılış törenine Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Etimesgut İlçe Kaymakamı Naci Aktaş ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Bu tesislerle birlikte bölgede hayvanlar ve bitkiler için modern ve etkili bir sağlık hizmeti sunma dönemi başlamış oldu.

Troya Göz Hastanesi’nden Etimesgutlulara katarakt ameliyatı 3 ay ücretsiz başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.