Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Etimesgut’ta “Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddet” konulu konferans gerçekleştirildi

Etimesgut Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü iş birliğinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında “Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddet” konulu bir konferans düzenlendi.

Etimesgut Müftülüğü Aile ve

Etimesgut Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü iş birliğinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında “Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddet” konulu bir konferans düzenlendi. Konferans, Avukat Hilal ÇELİK ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet EBUSSUUDOĞLU tarafından Etimesgut Elvankent Mevlana Camii Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinlikte, aile içi ilişkilerin önemi ve kadına yönelik şiddet konuları ele alındı. Avukat Hilal ÇELİK, hukuki açıdan ailenin korunması ve kadınların haklarının önemini vurgularken, Din Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet EBUSSUUDOĞLU ise dini perspektiften ailenin ve kadının önemine değindi.

Katılımcılar, konferans boyunca aile içi şiddetin önlenmesi ve aile bağlarının güçlendirilmesi konularında bilgilendirildi. Ayrıca, kadınların toplumdaki konumları ve hakları hakkında da önemli bilgiler paylaşıldı.

Bu anlamlı etkinlik, toplumda farkındalık oluşturarak aile içi şiddetin önlenmesine ve kadınların haklarının korunmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Etimesgut Gençlik Merkezinde "Bir Konu Bir Konuk" Programında gençliğe dair konular tartışıldı başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.