Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Çanakkale Ruhu’ şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi

Etimesgut İlçe Müftüsü Mustafa

Etimesgut İlçe Müftüsü Mustafa ŞANVER, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “Çanakkale Ruhu” temalı Şiir Okuma Yarışması’nda dereceye giren ortaokul öğrencilerini ödüllendirdi. Yarışmada gösterdikleri başarıyla dikkat çeken öğrenciler, Etimesgut ilçesindeki müftülük tarafından gerçekleştirilen ödül töreninde hak ettikleri ödüllerle buluştu.

Yarışmada, Çanakkale Savaşı’nın anlamını ve ruhunu en etkileyici şekilde ifade eden öğrenciler, Etimesgut İlçe Müftüsü Mustafa ŞANVER tarafından tebrik edilerek ödüllendirildi. Şiirlerinde duygu yüklü anlatımlarıyla dikkat çeken gençler, milli ruhun ve vatan sevgisinin önemini bir kez daha vurgulamış oldular.

Ödül töreninde Etimesgut İlçe Müftüsü Mustafa ŞANVER, dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyelerini takdim ederek başarılarından dolayı tebrik etti. Aynı zamanda yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten ŞANVER, gençlerin milli ve manevi değerlere sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu tür etkinliklerle gençlerin milli duygularını ve vatan sevgisini pekiştirmeyi amaçladığı belirtildi. Şiir Okuma Yarışması’nın başarılı geçmesiyle, gençler arasındaki milli ve manevi bilincin güçlenmesine katkı sağlandığı ifade edildi.

Rüştü Hoca Etimesgut’ta öğrencilere rehberlik ediyor başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.