Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Etimesgut Gençlik Merkezleri gençlerin gelişimine değer katıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Gençliğe Değer’ projesi kapsamında Etimesgut’ta bulunan Elvankent, Ayyıldız ve Turkuaz Gençlik Merkezleri, gençler için önemli birer buluşma noktası haline gelmiştir.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Gençliğe Değer’ projesi kapsamında Etimesgut’ta bulunan Elvankent, Ayyıldız ve Turkuaz Gençlik Merkezleri, gençler için önemli birer buluşma noktası haline gelmiştir. Bu merkezlerde gerçekleştirilen söyleşiler, milli ve manevi konuların yanı sıra kültürel ve spor aktiviteleriyle gençlerin kendilerini her anlamda geliştirmelerine olanak tanımaktadır.

Etimesgut Gençlik Merkezleri, Manevi Rehberler öncülüğünde gençlerle buluşmalar düzenleyerek daha kaliteli ve seviyeli zaman geçirmelerini sağlamaktadır. Bu buluşmalar sayesinde gençler, milli ve manevi değerlerin önemini daha iyi kavrayarak toplumsal duyarlılıklarını artırabilmektedirler.

Diyanet Gençlik gönüllüsü olmak isteyen tüm Etimesgutlu gençler, Gençlik Merkezlerinde düzenlenen kurslar, atölyeler ve diğer imkanlardan faydalanma şansına sahiptirler. Bu sayede gençler, hem bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı bulmakta hem de sosyal çevrelerini genişleterek kendilerini daha donanımlı hissetmektedirler.

Etimesgut Gençlik Merkezleri, gençlerin sağlıklı ve üretken zaman geçirmelerine yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyerek onların sosyal, kültürel ve sportif açıdan kendilerini ifade etmelerini desteklemektedir. Bu kapsamda yapılan etkinlikler, gençlerin topluma daha faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktadır.

Gençlerin dinamizmine ve potansiyeline inanan Diyanet İşleri Başkanlığı, ‘Gençliğe Değer’ projesiyle gençleri desteklemeye ve onların kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamaya devam edecektir. Bu doğrultuda Etimesgutlu gençler, Gençlik Merkezlerinin sunduğu imkanlardan yararlanarak hem kişisel hem de toplumsal anlamda daha güçlü bireyler olarak yetişebileceklerdir.

Etimesgut'taki kütüphanelerden 30 bin öğrenci yararlanıyor başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.