Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rüştü Hoca Etimesgut’ta öğrencilere rehberlik ediyor

Etimesgut’ta gerçekleştirilen YKS, KPSS, ALES ve DGS gibi önemli sınavlara hazırlanan öğrenciler için özel bir etkinlik düzenlendi. Programın konuğu olan Rüştü Hoca, Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde katılımcılara paragraf taktikleri ve stratejileri hakkında değerli bilgiler verdi.

Etimesgut'ta gerçekleştirilen YKS, KPSS,

Etimesgut’ta gerçekleştirilen YKS, KPSS, ALES ve DGS gibi önemli sınavlara hazırlanan öğrenciler için özel bir etkinlik düzenlendi. Programın konuğu olan Rüştü Hoca, Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde katılımcılara paragraf taktikleri ve stratejileri hakkında değerli bilgiler verdi. Programa, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in yanı sıra birçok öğrenci de katıldı.

Rüştü Hoca’nın sunumu, öğrencilerin sınavlara daha hazırlıklı ve güvenli bir şekilde girmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Paragraf taktikleriyle ilgili ipuçları ve stratejileri paylaşarak öğrencilere rehberlik eden Rüştü Hoca, katılımcıların soru çözme yeteneklerini artırmalarına yardımcı oldu.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ise programa katılan öğrencilere başarılar dileyerek, böyle değerli etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Programın sonunda öğrenciler, aldıkları bilgilerle sınavlara daha iyi hazırlanma fırsatı bulduklarını ifade ettiler.

Bu tür etkinliklerin, öğrencilerin sınav kaygısını azaltarak daha verimli bir şekilde çalışmalarını sağladığı ve başarılarına olumlu yönde katkı sağladığı belirtildi. Etimesgut Belediyesi’nin düzenlediği bu tarz eğitim ve rehberlik etkinliklerinin devam edeceği ifade edildi.

Etimesgut Gençlik Merkezleri gençlerin gelişimine değer katıyor başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.