Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Sanatçıların karma sergisi 8 Mart’ta Türk Tarih Müzesi ve Parkı’nda açılıyor

Etimesgut’ta, kadın sanatçıların eserlerinden oluşan özel bir karma sergi, 8 Mart Cuma günü saat 14.00’te Etimesgut Türk Tarih Müzesi ve Parkı’nda sanatseverlerle buluşacak.

Etimesgut’ta, kadın sanatçıların eserlerinden

Etimesgut’ta, kadın sanatçıların eserlerinden oluşan özel bir karma sergi, 8 Mart Cuma günü saat 14.00’te Etimesgut Türk Tarih Müzesi ve Parkı’nda sanatseverlerle buluşacak.

Aybige Demirci Şenkal, Funda İyce Tuncel, Hande Bolu Sert, Mehtap Pazarlıoğlu Bingöl, Meliha Yılmaz, Ferdağ Meltem Uludağ, Songül Altınok ve Şükran Pekmezci’nin eserlerinin yer alacağı sergi, kadın sanatçıların özgün bakış açılarını ve sanat anlayışlarını bir araya getiriyor.

Etkinlik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak düzenlenmiş olup, kadınların sanattaki etkileyici ve güçlü varlığını kutlamayı amaçlıyor. Serginin açılışı, sanatseverlerin yanı sıra ilgili kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleşecek.

Etimesgut Türk Tarih Müzesi ve Parkı’nda düzenlenecek olan bu karma sergi, sanatseverlere kadın sanatçıların çeşitli disiplinlerdeki eserlerini keşfetme fırsatı sunacak. Etkinlik, sanat dolu bir gün geçirmek isteyen herkesi bekliyor.

EtiSEM Kent Konseyi Türk Müziği Topluluğu'ndan unutulmaz bir Sadettin Kaynak anma konseri başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.