Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Behzat Ç.’nin yeni sezon çekimleri sonbaharda başlıyor

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde Etimesgut Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından, Behzat Ç.’nin yeni sezon çekimleri için planlarını açıkladı.

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu,

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde Etimesgut Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından, Behzat Ç.’nin yeni sezon çekimleri için planlarını açıkladı. Beşikçioğlu, sanat ve siyaseti bir araya getirerek Türk dizi tarihine damga vuran Behzat Ç.’nin yeni bölümlerinin çekimlerinin Etimesgut sokaklarında ve halkla birlikte gerçekleştirileceğini duyurdu.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ankara’nın Etimesgut ilçesi için belediye başkanı adayı olan Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut halkının yüzde 56,57’sinin desteğini alarak başkanlığı kazanmıştı. Siyaset sahnesine adım attıktan sonra bile oyunculuk kariyerini sürdürmeye kararlı olan Beşikçioğlu, Behzat Ç.’nin yeni sezon çekimlerinde de yer alacak.

Blutv platformunda yayınlanacak olan “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” serisinin ikinci sezonu için Beşikçioğlu’nun siyasi kariyerine başlamadan önce yapılan anlaşmalar tamamlanmıştı. Ünlü oyuncu, çekimlerin Etimesgut’un sokaklarında ve halkla birlikte gerçekleştirilmesi fikrini öne sürdü ve halktan yardımcı oyuncular seçmeyi planladığını ifade etti.

Behzat Ç. hayranları ve Etimesgut sakinleri, yeni sezon çekimlerinin başlayacağı tarihi merakla bekliyor. Sonbahar aylarında başlaması beklenen çekimler, hem dizinin hayranlarını hem de Etimesgut’un yerel halkını heyecanlandırmaya devam ediyor. Erdal Beşikçioğlu’nun hem siyaset hem de sanat alanındaki başarılı kariyeri, Behzat Ç. dizisinin yeni bölümlerine farklı bir atmosfer kazandıracak gibi görünüyor.

Behzat Ç yeni bölümleriyle Etimesgut’ta çekilecek başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.