Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Behzat Ç yeni bölümleriyle Etimesgut’ta çekilecek

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, “Behzat Ç’yi Etimesgut’un her bir sokağında, her bir caddesinde ilçe halkımızla beraber çekeceğiz.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, “Behzat Ç’yi Etimesgut’un her bir sokağında, her bir caddesinde ilçe halkımızla beraber çekeceğiz. Biz orada bulunan vatandaşlarımızla yardımcı oyuncuların kadrosunu oluşturacağız. İlçemizde hiçbir belediye de olmayan tuhaf bir etkileşim yaşanacak. Halkımız yepyeni bir belediyecilik anlayışıyla tanışacak.” dedi.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç’nin popülerliğini ve etkisini ilçede değerlendirerek, ilginç bir yaklaşım sergiledi. Belediye çalışmalarını ve hizmetleri Behzat Ç karakterinin atmosferiyle birleştirerek, ilçede sıra dışı bir etkileşim oluşturacaklarını ifade etti.

Beşikçioğlu, “Etimesgut’ta hiç olmadığı kadar özgün ve etkileyici bir belediyecilik anlayışıyla karşılaşacaklarını” belirtti. Bu yaklaşımın ilçede halkla belediye arasında güçlü bir bağ kurulmasına katkı sağlayacağını ve vatandaşların daha aktif bir şekilde belediyecilik süreçlerine katılımını teşvik edeceğini söyledi.

Yeni dönemde, Etimesgut’un her bir sokağında ve her bir caddesinde ilçe halkının aktif katılımıyla belediyecilik faaliyetlerinin yürütüleceği vurgusunu yapan Beşikçioğlu, “Yardımcı oyuncuların kadrosunu oluşturarak, halkımızla birlikte yeni bir belediyecilik dönemi başlatacağız” dedi.

Bu yaklaşım, ilçede yaşayanların belediyecilik süreçlerine daha yakından dahil olmalarını ve ortaklaşa kararlar alarak ilçenin geleceğine yönelik katkıda bulunmalarını sağlamak adına önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

Kadın Sanatçıların karma sergisi 8 Mart’ta Türk Tarih Müzesi ve Parkı’nda açılıyor başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.