Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Etimesgut’ta muhtar adayları sahaya iniyor

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Etimesgut’ta ilçenin mahallelerinde söz sahibi olmak için muhtar adayları sahaya iniyor.

31 Mart 2024 Mahalli

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Etimesgut’ta ilçenin mahallelerinde söz sahibi olmak için muhtar adayları sahaya iniyor.

Etimesguthaberler.com olarak edindiğimiz bilgilere göre Etimesgut’un tüm mahallelerinde muhtar adayları afişlerini asarak, broşürlerini dağıtarak sahaya inmeye başladılar. İlçenin geleceğinde söz sahibi olacak muhtar adayları açısından 2024 Mart seçimleri büyük önem taşıyor.

Muhtarlar mahallelerde yerel yönetimlerin temsilcileri olarak ta önemli bir sorumluluk üstleniyor. Mahalle halkının ihtiyaçlarını karşılamak, sorunlarını çözmek ve toplumun refahını artırmak gibi önemli görevler yerine getiriyorlar.

Etimesgut’ta mahalle yollarının düzeltilmesinden, ulaşımın kolaylaştırılmasına kadar birçok proje geliştiren muhtar adayları halkın nabzını tutmak amacıyla mahalle ve ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu ziyaretlerde sorunlar dinleniyor, ihtiyaçlar tespit ediliyor ve çözüm önerileri sunuluyor. Adaylar halkın güvenini kazanmak için en etkili iletişim yollarını kullanıyor.

Etimesgut TEMAD İlçe Başkanlığı’ndan Enver Demirel’e hayırlı olsun ziyareti başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.