Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet Mahallesi muhtar adayı Halit Tarman: “Devlet mahallesi hizmete doyacak”

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Etimesgut Devlet mahallesinden muhtar adayı olan Halit Tarman tüm mahalle sakinlerinin desteğine talip olduğunu belirterek, ekibiyle birlikte güzel çalışmalara imza atmak istediğini ifade etti.

31 Mart 2024 Mahalli

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Etimesgut Devlet mahallesinden muhtar adayı olan Halit Tarman tüm mahalle sakinlerinin desteğine talip olduğunu belirterek, ekibiyle birlikte güzel çalışmalara imza atmak istediğini ifade etti.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Etimesgut Devlet Mahallesinden muhtar adayı olan Halit Tarman “Partiler üstü anlayış ile mahallede görmek istediğiniz değişimin kendisi olmaya geliyoruz!” diyerek yola çıktı.

Tarman gazetemize yaptığı açıklamada: “Yerel yönetimdeki bilgi ve tecrübem ile muhtarlığa tekrar aday oldum. Mahallemizin birçok sorunu olduğunu görüyor ve biliyorum. Biz ‘Devlet Mahallesi en iyisine layıktır’ diyoruz. Siz mahalle sakinlerine sesleniyorum. Gelin el ele vererek mahallemizi partiler üstü bir anlayış ile her kesime eşit, kucaklayıcı, ayrıştırmadan, bütünleştirici bir yaklaşımla sorunlarından arındırarak adına yakışır bir şekilde birlikte yönetelim. Sizlere söz veriyorum heyetimle birlikte daha samimi ve güler yüzlü bir sosyal muhtarlık anlayışı ile ‘e-muhtarlık’ sistemine geçilerek gelen tebligatların ve sorunların takipçisi, çözümün adresi olacağız. Bu sebeple muhtarlığımızın kapısı sizler için Cumartesi ve Pazar olmak üzere her zaman açık olacaktır.” dedi.

Devlet Mahallesi muhtar adayı Halit Tarman 21 maddeden oluşan altına imzasını attığı projelerini seçildikten hemen sonra gerçekleştirmeye başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

HALİT TARMAN KİMDİR?

1965 Eryaman doğumlu olan Halit Tarman Anadolu Üniversitesi mezunudur. Etimesgut Belediyesi’nde 30 yıllık çalışma hayatını 2016 yılında sonlandırarak emekli olmuştur. Devlet Mahallesi’ndeki Sarı Çınar Sitesi’nin 7 yıldır başkanlık görevini yürütmektedir.

DEVLET MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HALİT TARMAN PROJELERİ;

  • Muhtarlık maaşı ile her ay 3 üniversite öğrencisine 1000 TL burs verilecektir.
  • Site başkanları ve görevlileri ile sürekli fikir alışverişi ve toplantılar yaparak sorunlara ve eksikliklere çözüm bulacağız. (bank, çöp kovası, bahçe ağaçları vb.)
  • İhtiyaç sahibi ailelerin tespitlerini yaparak maddi yardımların (gıda, giyim) adilce dağıtılmasını sağlayacağız.
  • Engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye, bakım parası ve engelli maaşı gibi yardımların ulaştırılması sağlanacaktır.
  • Şehit ailesi ve gazilerimizin sorun ve istekleri ile özellikle ilgileneceğiz.
  • Yaşlı ve kimsesizlere belediye aşevinden yemek yardımı, ev temizliği ve doğalgaz yardımı yapılmasını sağlayacağız.
  • Belediye hizmeti olan nikah, sünnet, göz taraması, cenaze işlemi gibi durumlarda belediye ile iş birliği sağlayacağız.
  • Kültür gezileri olan Çanakkale, Konya, Ürgüp, Bursa ve engelli kardeşlerimizin moral gezisi Antalya gezilerinden ailece faydalanmaları sağlanacaktır.
  • Sivil Toplum Kuruluşları ve Derneklerle mahallem için sosyal projeler ve etkin çalışmalar yapacağız.
  • Küçük Şeyler Anaokulu arkasındaki boş araziyi tehlikeli başıboş köpeklerden arındırarak, barınaklara ulaştırıp belediye projesi olan sosyal tesisin içinde etüt merkezi, kütüphane, meslek edindirme kursları, emekli konağı, kapalı Pazar yeri ve etrafına yürüyüş yolu yapılmasını sağlayarak atıl durumdan kurtaracağız.
  • Ankira Center’da kapatılan PTT şubesinin tekrar açılmasını sağlayacağız.
  • Maç günlerindeki trafik araç park sıkıntıları ve sitelerimizin yakınlarında oluşan tahribatları kesin çözüme ulaştıracağız.
  • Betim Sitesi, Sahil Sitesi ve Özarda Sitesinin önündeki 262. Caddenin sağ tarafa doğru genişletilmesi için çalışmalar yapacağız.
  • Cevizlidere ve Vatan Sitesinin yanındaki Kanuni Parkının yanından Devlet Mahallesi Metro durağına doğru aydınlatma sorununu çözüme kavuşturacağız.
  • Mahallemizde bulunan okullarımız Samiye Naim Ortaokulu, Ayşegül Tuna İlkokulu, Emel Önal İlkokulu ve Şehit Tevhit Akkan Anaokulunun boya, badana, bank, çöp kovası ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımının ulaştırılması için belediyeler ile iş birliği yapılacaktır.
  • Mahallemizdeki Bedriye Beğen Camii’nin çevre bakımı ve halı temizliği ile diğer eksiklerin giderilmesi için belediye ile çalışmalar yapacağız.
  • Devrimler Caddesi ve Amasya Beyannamesi Caddesindeki Sözova Sitesinin karşısına sinyalizasyon ya da hız kesici tümseğin yapımını sağlayacağız.
  • Kadın ve çocukların güvenliği için belediye parklarına güvenlik kamera sistemi kurulması sağlanacaktır.
  • Çöp konteynırlarının ilaçlanması, sabunlu su ile yıkanması ve ayrıca elektrik, su, kanalizasyon (logar ve ızgara) temizliklerinin aksamaması için gerekli takibini yapacağız.
  • Otobüs seferlerinin sıklaştırılması için büyükşehir belediyesi ile iletişime geçeceğiz.
  • Nergiz Eczanesi karşısındaki arazi sağlık kompleksi arazisi olduğundan dolayı sağlık ocağı yapımı için gerekli çalışmaları yapacağız.

Etimesgut Sivil Toplum Platformu kuruldu başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.