Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Etimesgut eski belediye başkanı Enver Demirel borçsuz belediye devraldıklarını söyleyen Beşikçioğlu’na teşekkür etti

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, CHP Genel Merkezi’ndeki İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı’nda yaptığı konuşmada, görevi devraldığı eski MHP’li Belediye Başkanı Enver Demirel’in kendilerine borçsuz bir belediye teslim ettiğini belirtti. Beşikçioğlu’nun bu açıklamaları üzerine Demirel, sosyal medya hesabından teşekkür mesajı paylaştı.

Enver Demirel’in paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışıyla; uyguladığımız mali disiplinle kendi kaynaklarımızla, borçsuz, faiz ödemeden; hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıran onlarca hizmet ürettik. Etimesgut Belediyesi, gerçekleştirdiği onlarca tesise ve hizmete rağmen borcu olmayan, hizmet üretebilecek kaynağı olan Türkiye’nin ender belediyelerinden biridir. Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Erdal Beşikçioğlu’na ‘borçsuz belediye devraldıkları’ yönündeki dürüst açıklamaları için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

Bu gelişme, Etimesgut Belediyesi’nin mali durumunun şeffaf bir şekilde paylaşılması ve geçmiş dönemde yapılan çalışmaların takdir edilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Başkan Beşikçioğlu’nun borçsuz bir belediye alarak hizmetlere devam etme hedefi, Etimesgut’un geleceği için umut vaat ediyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na tebrik ziyaretleri devam ediyor başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.