Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’na tebrik ziyaretleri devam ediyor

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, göreve seçilmesi nedeniyle bir dizi tebrik ziyareti almaya devam ediyor. Son olarak gerçekleşen ziyaretlere, çeşitli kesimlerden önemli isimler katıldı.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, göreve seçilmesi nedeniyle bir dizi tebrik ziyareti almaya devam ediyor. Son olarak gerçekleşen ziyaretlere, çeşitli kesimlerden önemli isimler katıldı. Beşikçioğlu’nun ziyaretçileri arasında Etimesgut Belediyesi Futbol Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Metin Akyüz ile kulüp eski başkanı Mesut Şahingöz ve yönetimi de yer aldı.

Ayrıca, Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen ve Kilis CHP önceki dönem İl Başkanı Emre Gündüz, ziyarette bulunarak Beşikçioğlu’nu tebrik etti. Eryaman 1. Etap Toplu Yapı Yönetimi Başkanı Muzaffer Sönmez ve yönetimi de tebrik ziyaretinde yer alan isimler arasındaydı.

Gazi, Gazi ve Şehit yakınları ile Vatansever Kamu Görevlileri Konfederasyonu Başkanı Tuna Avcı ve yönetimi de Beşikçioğlu’nu tebrik eden isimler arasında yer alıyor. Ayrıca, Dışişleri eski Bakanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Murat Karayalçın da tebrik ziyaretine katılan isimler arasında bulunuyor.

Bu tebrik ziyaretleri, Beşikçioğlu’nun Etimesgut’ta ve Ankara’da geniş bir destek ve takdir topladığını gösteriyor. Beşikçioğlu, ziyaretlerde dostluk ve iş birliği mesajları vererek, ilçenin daha da gelişmesi ve ilerlemesi için çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ilk nikah törenini gerçekleştirdi başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.