Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ilk nikah törenini gerçekleştirdi

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ilçede görev yaptığı süre zarfında ilk nikah törenini gerçekleştirdi. Nikah töreninde Beşikçioğlu, Berkay Dinçsoy ve Mine Kaya çiftinin evliliklerine tanıklık ederek, mutluluklarına şahitlik etti.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ilçede görev yaptığı süre zarfında ilk nikah törenini gerçekleştirdi. Nikah töreninde Beşikçioğlu, Berkay Dinçsoy ve Mine Kaya çiftinin evliliklerine tanıklık ederek, mutluluklarına şahitlik etti. Beşikçioğlu, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek, yeni hayatlarında başarılar temennisinde bulundu.

Nikah töreni, Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende çiftin aileleri ve yakınları da hazır bulunarak, evliliklerine destek verdiler. Beşikçioğlu, genç çiftin hayatları boyunca birbirlerine destek olacaklarına inandığını belirterek, mutlu bir birliktelik geçirmelerini temenni etti.

Evlilik cüzdanını çiftin eline teslim eden Beşikçioğlu, nikah akdinin tamamlanmasıyla çifte mutluluklarını bir kez daha dile getirdi. Nikah töreninin ardından genç çift, sevdikleriyle birlikte özel bir kutlama gerçekleştirdi. Bu anlamlı ve mutlu günlerinde Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun desteğini yanlarında hissetmeleri, çifte ayrı bir mutluluk kattı.

Bu güzel başlangıcın, Berkay Dinçsoy ve Mine Kaya çiftine ömür boyu mutluluk getirmesi dileğiyle, yeni evli çiftin hayatlarında güzelliklerin artarak devam etmesi temennisiyle nikah töreni sona erdi.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu meclis üyeleriyle iş birliği görüşmeleri yaptı başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.