Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu meclis üyeleriyle iş birliği görüşmeleri yaptı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, son Belediye Meclis Toplantısı’nda alınan kararların ardından mecliste yer alan CHP, AK Parti ve MHP meclis üyelerini parti grup odalarında ziyaret etti.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, son Belediye Meclis Toplantısı’nda alınan kararların ardından mecliste yer alan CHP, AK Parti ve MHP meclis üyelerini parti grup odalarında ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında Beşikçioğlu, meclis üyeleriyle bir araya gelerek ilçenin mevcut durumu, belediye çalışmaları ve geleceğe yönelik projeler hakkında detaylı bir şekilde konuştu.

Parti grup odalarında gerçekleşen görüşmelerde Beşikçioğlu, meclis üyelerinin görüş ve önerilerini dinledi. Ayrıca, ilçedeki sorunların çözümü için birlikte çalışma ve işbirliği yapma çağrısında bulundu. Beşikçioğlu’nun meclis üyeleriyle yaptığı bu görüşmeler, ilçedeki siyasi partiler arasında işbirliği ve diyalogun güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Meclis üyeleriyle yapılan bu görüşmelerin ardından Beşikçioğlu, ilçenin ortak sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalarını sürdüreceğini ve parti grupları arasındaki işbirliğini artırarak ilçenin daha iyi bir geleceğe doğru ilerlemesini hedeflediğini ifade etti.

Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu bayramlaşma programında vatandaşlarla buluştu başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.