Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdal Beşikçioğlu, TEMAD’a nezaket ziyaretinde bulundu

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Etimesgut İlçe Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP Etimesgut Belediye Başkan

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Etimesgut İlçe Başkanlığı’nı ve esnafı ziyaret etti.

Beşikçioğlu, TEMAD’a nezaket ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Burada toplanan herkese selamlar. Böyle önemli bir derneğin ne manaya geldiğini bir sivil olarak benden daha iyi bilen yoktur. Askerliğimi Asteğmen olarak yaptım. Çıktığımda Teğmendim. Astsubay dostlarımızla beraber Timde beni şu anda halen iki ayağımın üzerinde görüyorsanız bilin ki bunun Müsebbibi Astsubaylarımızdır. Astsubaylarımızın ordudaki yerinin ne kadar güçlü olduğunun bilincindeyim. Biz Paşamızın en sevdiği ilçelerinden Etimesgut’ta benimde bu göreve layık görülmem büyük onur. Astsubaylarımızın ve ilçe halkının eksiklerini gidermek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu konuda herkesin en ufak bir şüphesi olmasın. Çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Erdal Beşikçioğlu daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

erdal-besikcioglu-temada-nezaket-ziyaretinde-bulundu

erdal-besikcioglu-temada-nezaket-ziyaretinde-bulundu

Bir 5 kişi ve kalabalık görseli olabilir

Erdal Beşikçioğlu, Başak Özel Eğitim Okulu'nu ve Eryaman Mahallelerini ziyaret etti başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.