Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mansur Yavaş: “İstasyon Caddesi projesi belediyeciliğin zirvesi”

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu’nun Proje Tanıtım Toplantısı’na katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB)

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu’nun Proje Tanıtım Toplantısı’na katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

“Sordukları zaman yaptığınız projelerin içerisinde en önemlisinin İstasyon Caddesi olduğunu söylüyorum. Çünkü 25 yıldır Sayın Abdullah Gül, Sayın Erdoğan ve diğer bakanların hepsi her seçim söz verdiler. Ama orayı da yapmak bize nasip oldu. Eğer mesele yol, asfalt ise en güzel yararlanan Sincan ve Etimesgut oldu.

Asıl belediyecilik; insanlara konforlu hizmet vermek, orada yaşayanların ‘iyi ki ben burada yaşıyorum’ diye keyif aldığı bir belde oluşturmaktadır. Bunun yanı sıra dezavantajlı grupların tamamı dahil, esnafı, iş adamı, kentte yaşayan herkesi dinleyip ortak akılla ihtiyaçları doğrultusunda hizmet yapmaktır belediyecilik.

Alacağımız oy gerçek belediyeciliği yaptığımızı gösterecek. Erdal Başkanımla beraber biz oylarınıza talibiz. İnşallah Etimesgut’a güzel hizmetler yapacağız. Mecliste çoğunluk istiyorum. Çektiğimiz sıkıntıları biliyorsunuz.”

Yavaş ayrıca, Erdal Beşikçioğlu’na başarılar dileyerek, “İnşallah 1 Nisan’da güzel günlerde buluşuruz” ifadelerini kullandı.

CHP'li Aylin Yaman ve Erdal Beşikçioğlu, Tıp Bayramı'nda Etimesgut'ta sağlık çalışanlarını ziyaret etti başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.