Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet Bahçeli tesislerinde Judo, Kick Boks ve Karate Sporcularına ödül ve kuşak terfi töreni yapıldı

Etimesgut’un spor alanındaki başarılı faaliyetleri devam ediyor. Bu kez, Etimesgut Devlet Bahçeli Tesislerinde judo, kick boks ve karate branşlarında başarılı olan sporcular için ödül ve kuşak terfi töreni düzenlendi.

Etimesgut'un spor alanındaki başarılı

Etimesgut’un spor alanındaki başarılı faaliyetleri devam ediyor. Bu kez, Etimesgut Devlet Bahçeli Tesislerinde judo, kick boks ve karate branşlarında başarılı olan sporcular için ödül ve kuşak terfi töreni düzenlendi. Tesislerde gerçekleştirilen etkinlikte, sporcuların başarılarına ve emeklerine değer verildi.

Törende, judo, kick boks ve karate branşlarında gösterdikleri başarılarla dikkat çeken sporcular ödüllendirilirken, aynı zamanda kuşak terfi töreni de gerçekleştirildi. Sporcuların aileleri, antrenörleri ve spor kulübü yetkililerinin de katılımıyla gerçekleşen tören, sporcuların motivasyonunu artırdı ve başarılarını taçlandırdı.

Etimesgut Devlet Bahçeli Tesislerinde düzenlenen bu ödül ve kuşak terfi töreni, sporcuların emeklerinin ve başarılarının takdir edildiği önemli bir etkinlik olarak kayıtlara geçti. Sporcuların gösterdiği performans, Etimesgut’un spor alanındaki potansiyelini bir kez daha ortaya koydu.

Etimesgut Belediye Spor Kulübü Judo Takımı Uluslararası zaferle döndü başlıklı haberimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Bağlantı yoluyla gidilen dış sitelerin içeriğinden ETİMESGUT HABERLER sorumlu değildir.

Site ile ilgili soru ve sorunlarınız için etimesguthaberler@yahoo.com adresimize e-posta atabilirsiniz.